Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Fishing People Baiting 500 RTR

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): B-FP3151GEUR


Τιμή τιμοκαταλόγου: 450.00  

Τιμή: 399.00

Κερδίζετε : 51.00 (11%)
-11%
Δεν υπάρχει απόθεμα

Minimum quantity for "Fishing People Baiting 500 RTR" is 1.

Το Baiting 500 δημιουργήθηκε από τους «Ψαράδες» για τους ψαράδες του χόμπι που ψάχνουν για ένα ανθεκτικό και ικανό σκάφος με δόλωμα, που ξεπερνα τις αδυναμίες του ανταγωνισμού, σε λογική τιμή. Η χωρητικότητα δολώματος είναι 500g, ενώ ταυτόχρονα ρυμουλκεί την πετονιά σας στη σωστή θέση για να την απελευθερώσει με ένα πάτημα, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μαγνητικές απελευθερώσεις για να σας ρυμουλκήσει οπουδήποτε. Έχει κατασκευαστεί με γνωμονα την χρηστικότητα και έχει ένα συμπαγες κύτος με μεγάλη λαβή μεταφοράς στη μέση.
 Δοχείο δολώματος
Το Baiting 500 έχει μια μεγάλη χοάνη στο κέντρο του σκάφους που μπορεί να πάρει περίπου 500 γραμμάρια ξηρού δολώματος και υπάρχει μια εγκοπή στην πόρτα που σας επιτρέπει να ρυμουλκήσετε την πετονιά σας έξω την ίδια στιγμή. Πατήστε το κουμπί απελευθέρωσης στον ελεγκτή και η πόρτα ανοιγοκλήνει απελευθερώνοντας τη γραμμή και το δόλωμά σας ταυτόχρονα. Στη συνέχεια, μπορείτε να οδηγήσετε το σκάφος πίσω και να φορτώσετε ξανά πολλές πετονιές γύρω από το επιλεγμένο σημείο αλιείας.
Μαγνητική απελευθέρωση γραμμής Pothook
Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα μαγνητη στην πετονιά σας και να τη σύρετε (μια ξεχωριστή πετονιά απο αυτή που βρίσκεται ήδη στη χοάνη) και με ένα τράβηγμα μπορείτε να αποσυνδέσετε το μαγνήτη για να την απελευθερώσετε ακριβώς εκεί που θέλετε. Μπορείτε επίσης να σύρετε την πετονιά στο σημείο που επιθυμείτε, εάν το ψάρι τσιμπήσει το δόλωμα τότε επίσης αποσυνδέεται ο μαγνήτης. Αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα ότι αλλάζετε το σημείο ψαρέματος σας απλα οδηγόντας σε μια νέα θέση!
Χρήση κατά τη νύχτα
Το Baiting 500 είναι εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω φώτα οδήγησης για νυχτερινή χρήση. Είναι τοποθετημένα ελαφρώς στην κορυφή του σκάφους, αποφεύγοντας την λάμψη απευθείας στα ψάρια, αλλά ανεβαίνουν ελαφρώς για να φωτίζουν πιθανά εμπόδια. Τα μπροστινά φώτα είναι μπλε και τα πίσω φώτα είναι κόκκινα, ώστε να μπορείτε πάντα να δείτε σε ποια κατεύθυνση πηγαίνετε. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης αν θέλετε να τα απενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μακράς διάρκειας και ευκολης εναλλαγής μπαταρία
Η συμπεριλαμβανόμενη μπαταρία είναι ικανή για 1,5 ώρες, γεγονός που ισοδυναμεί με τη χρήση του σκάφους περίπου 50 φορές οδήγηση περίπου 50 μέτρα κάθε φορά. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει μια εύκολη πρόσβαση στην κασέτα μπαταρίας που σας επιτρέπει να εναλλάσσετε την μπαταρία με άλλη (O-FP315110) σε πολύ λίγο χρόνο. Ο φορτιστής είναι εύκολος στη χρήση και συμπεριλαμβάνεται με το σκάφος.
Σκληρή τσάντα μεταφοράς
Έχουμε συμπεριλάβει μια πολύ ισχυρή τσάντα για εύκολη μεταφορά. Δεν μεταφέρει μόνο το σκάφος αλλά έχει χώρο για τον πομπό, τις μπαταρίες και μερικά ανταλλακτικά (περισσότερα μαγνητικά γάντζους κ.λπ.). Υπάρχουν δύο ισχυρές λαβές μεταφοράς νάιλον και η τσάντα είναι ανοιχτό πράσινο, ώστε να είναι εύκολα αντιληπτή.
Προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
Οι λυχνίες LED έχουν σχεδιαστεί για να αναβοσβήνουν όταν η μπαταρία είναι χαμηλή (ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη), ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η μπαταρία έχει χαμηλό βολτάζ. Έχει μια περίοδο προειδοποίησης 10 λεπτών όπου θα συνεχίσουν να αναβοσβήνουν, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να επιστρέψετε στην ακτή.
 Σύστημα Quiet Drive
Οι κινητήρες και η έλικες έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να μειώνουν τον θόρυβο και να προκαλούν ελάχιστες διαταραχές στο νερό. Κάθε έλικα περιβάλλεται από ένα μεγάλο προστατευτικό για να αποτρέψει διάφορα σκουπιδια ή φύκια που θα μπορούσαν να παρεμβαίνουν στις έλικες.
Εύκολη Συντήρηση
Το Baiting 500 σχεδιάστηκε με δομημένη κατασκευή. Αυτό σας επιτρέπει να το συντηρήσετε εύκολα μόνοι σας και να αντικαταστήσετε τα εξαρτήματά σας εάν είναι κατεστραμμένα από φθορά.
 Το κουτί περιέχει
• Σκάφος (γκρι)
• Πομπός 2.4GHz
• Μπαταρία NiMh Boat
• Φορτιστής μπαταρίας AC 230V
• Μαγνητικό σετ Pothook
• Κλειδί άλεν
• Τσάντα μεταφοράς
• Ταινία αγκίστρου και βρόχου
Απαιτείται να ολοκληρωθεί
• Αλκαλικές μπαταρίες 4x AA για τον πομπό
Specifications
Charge Time 7 Hours (Approx)
Duration 1.5 Hours (Approx)
Lights LED Front and Rear (Included)
Max Payload 500g (17.6oz)
Range 200m (330ft) (Approx)
Transmission Power 10mW
Turning Radius 1m (3.2ft)
Width 240mm (9.4")
Length 556mm (21.9")
Weight 1650g empty or 2150g with load (Approx)
Radio System 2.4GHz (Included)
Build Type RTR (Ready to Run)
Charger 230V AC (Included)
Speed 1.2m/s (1m/s with load)
NiCad/Ni-MH 4.8v 5000mAh NiMh (Included)
Skill Novice > Advanced