Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Ripmax Sigma EQ Mini AC/DC Charger

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): O-IP3040


Τιμή τιμοκαταλόγου: 54.90  

Τιμή: 44.90

Κερδίζετε : 10.00 (18%)
-18%
Σε Απόθεμα

Minimum quantity for "Ripmax Sigma EQ Mini AC/DC Charger" is 1.

Ο τέλειος αυτοματοποιημένος φορτιστής για αρχάριους αλλά και για έμπειρους μοντελιστές. Ικανή φόρτιση Li-Po, Li-Fe, NiMH, Nicad και μολύβδου acid μπαταρίες από 0,1 έως 4.5A με εξισορρόπηση για τη σχετική τεχνολογία λιθίου συν Delta Peak για Nimh και Nicad. Φόρτιζει 1-4S Li-Po /Li-Fe, 1-10S Nimh / Nicad ή 6-12v μολύβδου. Το εσωτερικό κύκλωμα περιορίζεται σε 45W και το ρεύμα περιορίζεται αυτόματα για την πρόληψη υπερβασης αυτού, εάν το επιλεγμένο ρεύμα είναι υψηλότερο.
Εξισορρόπηση με ακρίβεια 5 mV ανά κελί (λιθίου) και δέλτα Peak με ακρίβεια 8MV για Nicad και 5 mV για Nimh. Η
ισχύς εισόδου μπορεί να είναι DC (11-15V) ή AC (100-240V), καθιστώντας την επιλογή της τροφοδοσίας πολύ ευέλικτη, ανάλογα με το αν είστε στο σπίτι ή σε εξωτρερικό χώρο. Είναι πλήρως προστατευμένος για την περίπτωση υπερφόρτωσης και αντίστροφη πολικότητας εξόδου.
Το εξωτερικό περίβλημα είναι πλήρως μεταλλικό για αντοχή και την  ματιά / αίσθηση «ποιότητας».

Εξοπλισμένος με μια ειδική πλακέτα προσαρμογέα πολλαπλών βυσμάτων balance συμβατό με XH, TP, EH και PQ. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγοράσεte ένα άλλο προσαρμογέα καθώς έχει πλήρη συμβατότητα με όλους τους συνδέσμους balance λιθίου. Ένας κύριος ακροδέκτης εξόδου είναι εφοδιασμένος με ένα αρσενικό συνδετήρα «Τ», κάνοντας το Sigma EQ Mini εύκολο στη χρήση με πολλά από τα μοντέλα ARTF τώρα στην αγορά.

Σημείωση: Υπάρχει ένα λάθος στις οδηγίες σχετικά με αυτό το φορτιστή, όπου λέει «Υψηλή απόδοση ταχείας φόρτισης / εκφόρτισης '' είναι λάθος, δεν υπάρχει καμία λειτουργία αποφόρτισης της μπαταρίας.

Χαρακτηριστικά
Weight: 230g
Dimensions: 110 x 83 x 39mm