Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Modena 360 Ferrari 2WD M14

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 90228


Τιμή τιμοκαταλόγου: 109.00  

Τιμή: 89.90

Κερδίζετε : 19.10 (18%)
-18%
Σε Απόθεμα

Minimum quantity for "Modena 360 Ferrari 2WD M14" is 1.

Επίσημη άδεια της Ferrari για το προϊόν. Ειδική Περιορισμένη έκδοση.
Η Graupner Carisma σειρά θέτει νέα πρότυπα στον τομέα των εξαιρετικά λεπτομερών αυτοκινήτων RC. Όλα τα μοντέλα  παράγονται (licenced) με ειδικό πλαίσιο άδειας απο τον κατασκευαστή του πρωτότυπου οχήματος, και ως εκ τούτου πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις αδειοδότησης του αντίστοιχου κατασκευαστή αυτοκινήτων.
To κόκκινο της Ferrari και το λογότυπο με το άλογο που όλοι γνωρίζουμε ξεχωρίζουν σε αυτό το αυτοκίνητο όπως και το εντυπωσιακό R380 μοτέρ.

Η Modena 360 Ferrari δίνει μόνο ευχαρίστηση στον οδηγό. Η πραγματική Modena 360 χτίστηκε σε πίστα και αποτελεί μια εξαιρετική έκφραση της έννοιας της ακραίας σπορ οδήγησηςΕξελίχθηκε όμως για οδική χρήση εκμεταλευόμενη τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της Formula 1.
Η Ferrari κατασκεύασε τη Modena 360 ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα, σχεδιασμένο για εξαιρετική απόδοση, στην οποία ακόμη και ενίσχυση των ορίων του οδηγού μπορεί να επιτευχθεί, χάρη σε μια διεπαφή ανθρώπου-μηχανής τυπική της Formula 1.

Η Carisma έχει κατασκευάσει μια όμορφη τηλεχειριζόμενη Modena 360 Ferrari (με άδεια), που αναπαράγει το καθαρό θαύμα αυτού του αυτοκινήτου.

Δύο καναλιών αναλογικό σύστημα τηλεκατεύθυνσης, μπαταρία και φορτιστή μπαταρίας.
Κανονική ανάρτηση, διαφορικό, γεμισμένα αέρα ελαστικά, βαμμένο αμάξωμα με τοποθετημένα αυτοκόλλητα.

Πληροφορίες
Μοντέλο κλίμακας, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις ενός υψηλής ποιότητας αυτοκίνητου RC. Τα μοντέλα είναι ικανά για ταχύτητες μεγαλύτερες των 30 km/hr.
Η 1:14 κλίμακα επιτρέπει στα αυτοκίνητα να τρέχουν σε εσωτερικούς χώρους στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους σε ομαλές επιφάνειες.
Ανταλλακτικά και ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων για αναβάθμιση είναι διαθέσιμα.

RC λειτουργίες
Εμπρός / πίσω
Γκαζιού / φρένου
τιμόνι, δεξιά / αριστερά

Προδιαγραφή
1:14 κλίμακα GT και Touring μοντέλα αυτοκινήτων
Μήκος περίπου. 300 χιλιοστά
Πλάτος περίπου. 130 χιλιοστά
Ύψος περίπου. 90 χιλιοστά
Μεταξόνιο περίπου. 185 χιλιοστά
Βάρος έτοιμο προς εκτέλεση περίπου. 680 g